România

Dealeri Ford

Apasă pe link-urile de mai jos, pentru a găsi dealerul Ford cel mai apropiat. Acolo vei găsi o echipă bine pregătită, care te va însoţi pe întregul itinerariu de la dorinţă si până la a deveni posesorul unei noi maşini Ford. În funcţie de bugetul disponibil şi de ceea ce îţi doreşti să îţi ofere maşina ta, te vom ajuta să găseşti modelul care ţi se potriveşte cel mai bine. Consultanţii noştri îţi vor pregăti şi o soluţie personalizată de finanţare, prin programul Ford Leasing, pentru a ne asigura că noua ta achiziţie va fi doar un motiv de bucurie.

În showroomurile Ford există şi echipe de consultanţi specializaţi în vehicule comerciale; împreună cu ei, vei putea găsi configuraţiile cele mai potrivite pentru afacerea ta. Iar dacă esti deja posesor Ford, la cel mai apropiat reprezentant vei putea afla toate detaliile despre serviciile şi produsele post-vânzare pe care le oferim.

Arad Constanţa Mureş
Argeş Covasna Olt
Bacău Dâmboviţa Prahova
Bihor Dolj Satu Mare
Bistriţa-Năsăud Galaţi Sibiu
Braşov Gorj Teleorman
Brăila Harghita Timiş
Bucureşti / Ilfov Hunedoara Vâlcea
Buzău Iaşi Vrancea
Cluj Mehedinţi MaramureşReteaua Ford Store

Un mod cu totul nou de a cumpara si de a te bucura de experientele Ford. Gaseste cel mai apropiat Ford Store accesand linkurile de mai jos; aici poti afla mai multe detalii despre ce ofera aceste locatii exclusiviste.
 

Bucureşti / Ilfov Cluj TimişReteaua Ford Vignale Retailer

Descopera cele mai rafinate modele Ford – Gama Ford Vignale. Viziteaza unul dintre showroomurile Ford Vignale Retailer pentru a descoperi luxul, in expresia Ford.
 

Bihor Cluj Mureş
Braşov Constanţa Timiş
Bucureşti / Ilfov Iaşi