Pre-verificare I.T.P.

1205107326164
Un mod sigur de a preveni un refuz ITP
 
Dacă maşina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusă controlului anual I.T.P. care să certifice îndeplinirea normelor standard în vigoare privitoare la siguranţa traficului şi a mediului înconjurător. Unul din cele mai bune locuri pentru efectuarea acestei
                                                   inspecţii obligatorii este unul din Dealerii autorizaţi Ford.
 
Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme
Gratuită
 
Ford Motorcraft Pre-verificare I.T.P. – autoutilitare
Gratuită
     
Pre-verificarea ITP este gratuită doar pentru autovehiculele Ford şi reprezintă o inspecţie sumară (la nivel vizual şi mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparaţii necesare în urma acesteia reprezintă servicii contra cost şi se comandă separat. Inspecţia ITP se face în service-uri autorizate în acest sens de Registrul Auto Roman.

AVANTAJELE ALEGERII UNUI DEALER FORD

1205107324871
Scapi de griji:
          •    Pre-verificarea I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce ţin de siguranţa traficului. Din această cauză,                   este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaţii suplimentare.
          •    Cu Ford, poţi fi sigur că aceste reparaţii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către                       tehnicieni instruiţi de Ford şi folosind piese originale Ford.
          •    Acest lucru certifică faptul că perioada de garanţie nu va fi afectată, putând ajuta totodată şi la păstrarea                 valorii maşinii în eventualitatea revinderii.

                 Ai informaţia la zi si poţi sa circuli din nou:

          •   În eventualitatea unor reparaţii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.
          •   Oferim preţuri competitive şi suma totală exactă, însoţită de un desfăşurător detaiat (în scris) cu                       prestaţiile efectuate şi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maşinii menit                          să liniştească orice viitor cumpărător.
          •   Dacă nu putem repara autoturismul în aceeaşi zi cu pre-verificarea I.T.P, oferim prompt o altă programare.
          •   Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maşinii.

PROGRAMARI SERVICE

1205107322275
Fa o programare
   
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
Perioada derularii acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017
** Discountul special de 39 lei de la pretul de lista este valabil exclusiv pentru programarile online, doar la dealerii participanti la program, in perioada 8 mai-30 iunie.