Pre-verificare I.T.P.

1205107326164
Un mod sigur de a preveni un refuz ITP
 
Daca masina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusa controlului anual I.T.P. care sa certifice indeplinirea normelor standard in vigoare privitoare la siguranta traficului si a mediului inconjurator. Cel mai bun loc pentru efectuarea inspectiei este reteaua de reparatori autorizati Ford.
 
Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme
Gratuită
 
Ford Motorcraft Pre-verificare I.T.P. – autoutilitare
Gratuită
     
Reparatiile necesare in urma verificarii reprezinta servicii contra cost si se comanda separat. Inspectia se face in service-uri autorizate R.A.R. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
Perioada derularii acestei campanii: 01 Iunie 2018 - 31 August 2018.

AVANTAJELE ALEGERII UNUI DEALER FORD

1205107324871
Scapi de griji:
          •    Pre-verificarea I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce ţin de siguranţa traficului. Din această cauză,                   este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaţii suplimentare.
          •    Cu Ford, poţi fi sigur că aceste reparaţii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către                       tehnicieni instruiţi de Ford şi folosind piese originale Ford.
          •    Acest lucru certifică faptul că perioada de garanţie nu va fi afectată, putând ajuta totodată şi la păstrarea                 valorii maşinii în eventualitatea revinderii.

                 Ai informaţia la zi si poţi sa circuli din nou:

          •   În eventualitatea unor reparaţii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.
          •   Oferim preţuri competitive şi suma totală exactă, însoţită de un desfăşurător detaiat (în scris) cu                       prestaţiile efectuate şi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maşinii menit                          să liniştească orice viitor cumpărător.
          •   Dacă nu putem repara autoturismul în aceeaşi zi cu pre-verificarea I.T.P, oferim prompt o altă programare.
          •   Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maşinii.

PROGRAMARI SERVICE