Kit ambreiaj

1205107319563


          •    Ajustata la vârsta autovehiculului tau
          •    Piese remanufacturate, cu respectarea specificatiilor Ford
          •    Pret recomandat, care include piesele si manopera
  

Reparatii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect Ford Transit
Inlocuire set ambreiaj (placa, disc, rulment) 1.320 lei
1.490 lei
1.615 lei
1.700 lei
1.560 lei
 
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate in lei, contin TVA conform legislatiei in vigoare si includ pretul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Oferta nu se aplica autovehiculelor utilitare echipate cu roți duble spate. De asemenea, aceasta oferta este supusa termenilor si conditiilor afisate, este valabila in limita stocului disponibil si se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
 Perioada derularii acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017.

PROGRAMARI SERVICE

1205107322275
Fa o programare
   
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
Perioada derularii acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017
** Discountul special de 39 lei de la pretul de lista este valabil exclusiv pentru programarile online, doar la dealerii participanti la program, in perioada 8 mai-30 iunie.