Waterpump Timing Belt Kit

1205107322386
         •     Calitate excelentă, cu respectarea specificaţiilor Ford OE
         •     Preţ fix, care include piesele şi manoperaReparatii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga
Kit distributie benzina (inclusiv curea accesorii) 1.096 lei
1.099 lei
1.099 lei
Kit distributie diesel, cu pompa de apa 1.130 lei
1.280 lei
1.320 lei

 

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate in lei, contin TVA conform legislatiei in vigoare si includ pretul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Campania nu se aplica motorizarilor 1.8 diesel si 1.0 benzina. De asemenea, aceasta oferta este supusa termenilor si conditiilor afisate, este valabila in limita stocului disponibil si se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.

PROGRAMARI SERVICE

1205107322275
Fa o programare
   
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
Perioada derularii acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017
** Discountul special de 39 lei de la pretul de lista este valabil exclusiv pentru programarile online, doar la dealerii participanti la program, in perioada 8 mai-30 iunie.