Ştergătoare de parbriz

1205107322656
Lamele ştergătoarelor de parbriz ar putea să nu pară extraordinar de imprtante. Totuşi, chiar şi o ploaie uşoară îţi poate limita considerabil vizibilitatea în timp ce conduci.
 
La fel, şi praful care trebuie curăţat rapid şi eficient. Prin urmare, este important să păstrezi lamelele ştergătoarelor de parbriz de pe modelul tău Ford în cea mai bună formă.Aceasta se face prin verificarea modului cum funcţionează şi înlocuirea lor periodică.
 
Alege şi instalează produsul potrivit
 
Dealer-ul tău Ford te poate ajuta în alegerea lamelelor ştergătoarelor de parbriz care se potrivesc maşinii tale. Ca o alternativă, poţi să alegi chiar tu din cele 2 opţiuni de mai jos şi să faci online rezervarea pentru asiguratrea montajului.
 
Lamele obişnuite pentru ştergătoare de parbriz

          •     Construcţie integral metalică şi cu protecţie împotriva coroziunii.
          •     Echilibrează presiunea în momentul ştergerii prin punctele de contact dispuse uniform, permiţând                                  o vizibilitate ridicată la orice viteză

Lamele plate

          •     Design si calitate marca Ford.
          •     Echilibrează presiunea în momentul ştergerii prin spoiler-ul intergrat, permiţând o vizibilitate ridicată                             la orice viteză
Reparatii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga Ford Transit Connect. Ford Tourneo Connect Ford Transit
Inlocuire set lamele stergator parbriz 138 lei
138 lei
170 lei
94 lei 111 lei
Inlocuire lichid parbriz 5l (-20⁰)
 
24.9 lei

 
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate in lei, contin TVA conform legislatiei in vigoare si includ pretul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Oferta nu se aplica autovehiculelor utilitare echipate cu roți duble spate. De asemenea, aceasta oferta este supusa termenilor si conditiilor afisate, este valabila in limita stocului disponibil si se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
 Perioada derularii acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017.

PROGRAMARI SERVICE

1205107322275
Fa o programare
   
*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford.
Perioada derularii acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017
** Discountul special de 39 lei de la pretul de lista este valabil exclusiv pentru programarile online, doar la dealerii participanti la program, in perioada 8 mai-30 iunie.