NOUL FORD EDGE

Un adevarat varf al gamei noastre SUV, noul Ford Edge reprezinta un simbol al rafinamentului modern.

Performantele pe care le ofera, stilul ultramodern si tehnologiile de ultima ora asigura unicitatea acestei masini.

Cu o prezenta indrazneata si impunatoare, acest vehicul este mai mult decat un simplu SUV, este o declaratie plina de incredere.

Descopera noul Ford Edge dintr-o perspectiva inedita – urmareste scurtmetrajul Le Fantôme!

Asaza-te la volanul celui mai avansat SUV Ford, la un test drive!

Si afla toate detaliile despre Edge in paginile urmatoare.

FORD BUSINESS WEEKS

FORD BUSINESS WEEKS iti aduce beneficii de exceptie pentru afacerea ta.

Click aici pentru oferta speciala!

Directie servoasistata care reactioneaza in orice situatie

1205110265069

Directia servoasistata electric se ajusteaza automat la viteza de rulare si la conditiile de drum. La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului sa fie mai usoara, imbunatatind manevrabilitatea. La viteze ridicate, cand ai nevoie de control mai mare, directia devine mai rigida. Caracteristica de control asupra devierii de la cursul normal ia, de asemenea, in calcul vantul care bate din fata si alte conditii de drum, in timp ce Controlul activ al vibratiilor reduce vibratiile nedorite, resimtite la nivelul volanului.

Cu ajutorul acestui sistem, iti vei putea auzi gandurile

1205110265954

Sistemul de Control Activ al Zgomotului e conceput pentru a elimina zgomotul nedorit din cabina.

Exista microfoane ce detecteaza si masoara unde sonore specifice. In acelasi timp, unitatea de control poate separa sunetele pe care doresti sa le auzi, precum conversatiile si materialele audio, de cele pe care nu doresti sa le auzi.

Apoi, sistemul creeaza „zgomot alb” inaudibil, pentru a anula zgomotele nedorite si pentru a-ti oferi o senzatie de liniste adevarata la volan.

Vede ce vine, din ambele parti

1205110554952

O camera panoramica minuscula, plasata in partea din fata a noului Ford EDGE, transmite imaginea pe ecranul cu afisaj multifunctional, astfel incat sa poti vedea vehiculele, biciclistii sau pietonii care vin din ambele parti. Aceasta noua tehnologie optionala este de nepretuit atunci cand iesi dintr-un spatiu de parcare ingust sau cand te afli pe un drum aglomerat si campul vizual este obstructionat.

Oglinzi care vad ce tu nu poti vedea

1205110256828

Un Sistem de asistenta pentru unghiul mort (BLIS) te poate ajuta sa schimbi benzile in siguranta, datorita senzorilor RADAR care pot scana unghiurile moarte de pe ambele parti ale vehiculului. Daca sistemul detecteaza un vehicul pe care tu nu il poti vedea, o lumina portocalie afisata in oglinda laterala de pe partea corespunzatoare se va aprinde pentru a te avertiza.

Un ajutor in plus atunci cand te deplasezi in marsarier

1205110262997

O tehnologie noua, Alerta la intersectarea cu traficul detecteaza vehiculele care se apropie atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu de parcare. Daca se apropie ceva, aceasta emite un avertisment sonor si unul luminos in oglinda laterala corespunzatoare.

Protectie exceptionala pentru pasagerii din spate

1205110258403

Cele doua scaune din spate, dinspre exterior, pot fi echipate cu o caracteristica unica de la Ford: o centura de siguranta gonflabila pentru scaunele din spate. In caz de impact, centurile se umfla si distribuie fortele generate de impact pe o zona a corpului de cinci ori mai mare decat centurile conventionale.

Prin reducerea presiunii exercitate asupra pieptului si controland mai bine miscarea capului si a gatului, aceasta tehnologie inovatoare reduce probabilitatea vatamarii.