DE CE FIECARE MODELEL SUV FORD ESTE UN “SMART UTILITY VEHICLE”

Atunci cand alegi un model SUV Ford, alegi de fapt un “Sports Utility Vehicle” care este in acelasi timp si un “Smart Utility Vehicle”. De ce? Pentru ca toate modelele SUV Ford au la baza un design inteligent, menit sa le faca pe atat de practice si functionale pe cat sunt de inovatoare si elegante.

SUV-urile Ford ofera o gama ampla de tehnologii remarcabile. Printre care se numara, bineinteles, si motorizari extrem de eficiente.
 

Ford Kuga

1205130482171
Un SUV dinamic, disponibil cu numeroase tehnologii avansate, printre care tractiunea integrala inteligenta (iAWD), care se adapteaza automat terenului si conditiilor de rulare, un hayon hands-free si sistemul Ford SYNC, cu comanda vocala pentru muzica, apeluri si mesaje text.
 
Afla mai multe despre Ford Kuga.
 

Noul Ford Edge

1205130481921
Apogeul gamei noastre SUV, noul Ford Edge este intruchiparea rafinamentului modern. Extrem de performant dar in acelasi timp foarte eficient, plin de rafinament si dotat cu tehnologii de ultima ora.
 
Exploreaza noul Ford Edge.
 

Ford Ranger

1205130481807
Pick-up-ul inteligent Ford, cu un confort exceptional si atribute functionale de top in aceasta clasa, Ford Ranger este proiectat pentru teren dificil, oferindu-ti siguranta si control chiar si in cele mai solicitante conditii.
 
Afla mai multe despre indraznetul Ford Ranger.