NOUL FORD FIESTA ST

Incluzand calitatile deja cunoscute si toate caracteristicile pe care le apreciezi, noul Ford Fiesta ST iti va oferi o experienta si mai intensa.

Este mai puternic si mai receptiv. Manevrabilitatea este si mai precisa. Poti, de asemenea, particulariza si personaliza masina ca niciodata pana acum.

Rezultatul este o masina performanta, proiectata pentru a te face sa zambesti de fiecare data cand te urci la volan. Asadar, pregateste-te sa savurezi fiecare calatorie.

Putere absoluta, dar rafinata

1205139035891

Performanta exceptionala este alimentata de noul motor EcoBoost de 1,5 litri, cu trei cilindri. Turbocompresorul motorului foloseste un design optimizat al turbinei, care ridica presiunea mai rapid, reducand in acelasi timp la minimum decalajele. In plus, combinatia dintre tehnologiile de injectie directa de combustibil si cea multipunct ajuta la obtinerea unei puteri si reactivitati superioare. Rezultatul: Fiesta ST ofera o putere impresionanta de 200 CP, un cuplu de 290 Nm la 1.750 rpm si un timp estimat 0-100 km/h de 6,7 secunde. Pana si sunetul din cabina si teava de esapament au fost proiectate pentru a intensifica placerea condusului, cu ajutorul Sistemului de ameliorare electronica a sunetului si al Supapei active de evacuare.

Perfectioneaza experienta condusului

1205139036495

De la un drum scurt pentru cumparaturi pana la o zi solicitanta pe traseu: ai la dispozitie o serie de moduri de conducere selectabile (Normal, Sport si Track) care regleaza maparea motorului si a altor sisteme pentru a iti optimiza experienta de condus. Poti modifica manual pozitia pedalelor si poti ajusta si responsivitatea directiei. Controlul imbunatatit al cuplului motor, cele trei modele de Control electronic al stabilitatii si sasiul reglat pentru performanta ofera o manevrabilitate precisa, in timp ce arcurile, rotile, franele si sistemul de directie sunt concepute special pentru aceasta masina proiectata sa iti satisfaca cerintele la volan.

Tehnologie inteligenta si sofisticata

1205139036028

Pentru prima data, Fiesta ST este dotata cu B&O PLAY, un sistem audio premium de 675 wati ce ofera un sunet bogat si puternic, printr-o configurare ce include 10 difuzoare, woofer si subwoofer. Iar cu Ford SYNC 3 poti sa fii conectat in permanenta si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive. Poti utiliza, de asemenea, ecranul tactil de 8” prin gesturile de atingere si glisare.