NOUL TOURNEO COURIER
DISPONIBIL DIN 2018

Noul Tourneo Courier e compact si versatil, asadar poti trece fara probleme de la munca la distractie. Noul interior, conceput cu grija, e dotat cu locuri flexibile, sa poata incape pana la cinci persoane. Alternativ, spatiul poate fi modificat pentru a face mai mult loc transporturilor voluminoase.

Iar acum, poti beneficia de o gamă larga de tehnologii, atat de utile ca te vei întreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum. Include sisteme care te mentin conectat hands-free si te ajuta sa tii viteza sub control.

Cu ajutorul noului design si al eficientei imbunatatite, noul Tourneo Courier e modul cel mai inteligent de a-ti transporta intreaga familie sau o incarcatura completa.

Drumuri mai putin obositoare, calatorii mai economice

1205155425030

Tempomatul iti permite sa setezi o viteza, iar apoi o mentine constanta pana franezi sau accelerezi. De asemenea, cu ajutorul schimbatoarelor de pe volan poti regla viteza in timp de conduci.

In plus, limitatorul de viteza reglabil te ajuta sa mentii vehiculul in limita de viteza prestabilita pe care o selectezi. Sistemul economiseste combustibil si in acelasi timp minimizeaza posibilitatea de a depasi limita de viteza. Pe langa beneficiile practice, ambele tehnologii iti fac drumurile lungi sa para mai relaxante

SYNC 3. Treci pe modul „maini libere”, fara efort

1205155424450

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care-ti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Pentru a naviga intuitiv, alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6", cu gesturi „ciupire si glisare. Functia „Trafic in direct” te ajuta sa eviti cu succes ambuteiajele. Poti solicita chiar si o lista de restaurante locale, spunand simplu: „Mi-e foame”.

*Imperecheat cu aplicatiile Ford Pass de pe mobilul dvs. Functia „Trafic in direct” e gratuita in primii doi ani de la data inregistrarii si necesita sistemul SYNC 3 cu navigatie.

Confortabil, spatios si flexibil

1205155424620

Tourneo Courier are o cabina complet noua, cu scaune ce sunt pe cât de relaxante si confortabile, pe atat de practice si durabile. Designul le face de asemenea, extrem de flexibile. De exemplu, scaunele din spate se pot diviza 60/40 si se pot plia si bascula înainte, in spatele locurilor din fata, creand spatiu suplimentar pentru bagaje.

Transmisia cu 6 trepte de viteza economiseste combustibil

1205155424254

Noul Tourneo Courier e dotat cu o cutie manuala in 6 trepte, care il face mai economic si mai eficient. Odata ce ajungi la o viteza suficient de mare, treci usor la viteza a 6-a si economisesti combustibil in timp ce conduci. Vei constata cu bucurie ca schimbarea treptelor se face lin si repede.