NOUL FORD TOURNEO CUSTOM IN CURAND

Noul Tourneo Custom ofera noua dintre cele mai bune locuri disponibile in domeniul transportului de persoane.

Stilul contemporan se imbina perfect cu un design ultramodern, intr-un autovehicul construit pentru a oferi un mediu sigur, confortabil si spatios pentru calatori – fara a lasa pe dinafara bagajele acestora.

Materialele de inalta calitate si atentia la detalii sunt evidente oriunde te uiti. Iar experienta de condus, similara cu cea oferita de un autoturism, este completata de numeroasele tehnologii de functionalitate si siguranta.

Propulsia este asigurata de o gama de motoare Ford EcoBlue TDCi, de 2,0 litri. Respectand toate standardele Euro 6 privind emisiile, aceste motoare avansate beneficiaza si de o serie de tehnologii de eficientizare a consumului.

Relaxeaza-te si bucura-te de calatorie.

1205147087360

Oriunde te-ai aseza, te vei bucura de o experienta exceptionala la bordul noului Tourneo Custom. Scaunele flexibile de pe randurile din spate ofera mai multe posibile configuratii pentru scaun/bagaje. Iar daca alegi versiunea cu ampatament lung (L2), vei obtine si mai mult loc pentru bagaje. Noile scaune reversibile din randul al 2-lea iti permit sa creezi cu usurinta un aranjament pentru conferinte. Iar in functie de modelul ales, vei putea opta pentru trei scaune separate pe randul al 3-lea si/sau scaune individuale pe randul al 2-lea. In ceea ce priveste confortul si comoditatea, tesaturile si tapiteriile premium, optiunile de depozitare si executia de calitate asigura calatorii satisfacatoare atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

Tehnologii de varf pentru destinderea si confortul tau

1205147087710

Tourneo Custom este disponibil cu o lista impresionanta de caracteristici inteligente, de asistare a soferului. De exemplu, atunci cand este activat, Limitatorul Inteligent de Viteza foloseste camera de recunoastere a semnelor de circulatie pentru a detecta limita de viteza aplicabila. Sistemul ajusteaza apoi viteza maxima setata, pentru a te mentine in limitele legii. Sistemul de Alerta la intersectarea cu traficul te avertizeaza daca detecteaza masini venind din laterale, atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu si este posibil sa ai vizibilitate redusa. Iar Sistemul de asistenta pentru unghiul mort este conceput pentru a detecta autovehicule aflate in afara campului tau vizual. Tempomatul adaptiv este acolo pentru a face condusul mai putin stresant. Seteaza viteza dorita, iar sistemul va mentine o distanta prestabilita fata de masina din fata. Daca senzorii detecteaza incetinirea traficului in fata ta, autovehiculul incetineste automat si, cand traficul se deblocheaza, accelereaza inapoi la viteza preselectata.

SYNC 3. Pentru o experienta hands-free fara efort

1205147088278

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie cu ajutorul comenzilor vocale. De asemenea, poti utiliza un ecran tactil color de 8", pentru a naviga si mai intuitiv cu ajutorul gesturilor „pinch and slide” specifice unui smartphone. Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Si poti obtine chiar si o lista de restaurante locale, spunand pur si simplu „I’m hungry” („imi este foame”).