NOUL TRANSIT COURIER
DISPONIBIL DIN 2018

Noul si agilul Transit Courier e cel mai compact vehicul al gamei Transit, fiind totodata inzestrat cu faimosul caracter practic al vehiculelor mari. De exemplu, poseda un spatiu de incarcare generos - 2,3 metri cubi - ca tu sa poti incarca in el mai mult decat in alte furgonete din clasa lui.

Noua versiune e desigur, dotata cu numeroase tehnologii avansate. Acestea includ sisteme care te mentin conectat, de tip „maini libere”, ca tu sa poti controla si monitoriza viteza, protejand pietonii din jur. Motoarele vehiculului au fost imbunatatite, iar acum Transit Courier e mai economic ca niciodata.

Drumuri mai relaxante, calatorii mai economice

1205155383151

Tempomatul iti permite sa setezi o viteza, iar apoi o mentine constanta pana franezi sau accelerezi. De asemenea, cu ajutorul schimbatoarelor de pe volan poti regla viteza in timp de conduci.

In plus, limitatorul de viteza reglabil te ajuta sa mentii vehiculul in limita de viteza prestabilita pe care o selectezi. Sistemul economiseste combustibil si in acelasi timp minimizeaza posibilitatea de a depasi limita de viteza. Pe langa beneficiile practice, ambele tehnologii iti fac drumurile lungi sa para mai relaxante.

SYNC 3. Treci pe modul „maini libere”, fara efort

1205155383267

Ford SYNC 3 e un sistem avansat ce-ti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Pentru a naviga intuitiv, alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6", cu gesturi „ciupire si glisare.Functia „Trafic in Direct” te ajuta sa eviti cu succes ambuteiajele. Poti solicita chiar si o lista de restaurante locale, spunand simplu: „Mi-e foame”.

*Imperecheat cu aplicatiile Ford Pass de pe mobilul dvs. Functia „Trafic in direct” e gratuita in primii doi ani de la data inregistrarii si necesita sistemul SYNC 3 cu navigatie.

Compact si incapator

1205155382670

E compact, dar cu ajutorul zonei de incarcare de 2,3 metri cubi, obtii un volum de incarcare cu 10% mai mare ca al altor vehicule din aceeasi clasa. In spatele peretelui despartitor complet, exista suficient spatiu pentru un europalet si o capacitate de incarcare cu o sarcina utila de 600 kg. Caracteristicile ingenioase ajuta la protejarea marfii si a vehiculului de conditiile dificile specifice activitatilor tale. Cum aceasta utilitara respecta standarde stricte pentru vehicule comerciale, a fost conceputa sa reziste si sa minimizeze costul de detinere.

Transmisia cu 6 trepte de viteză economisește combustibil

1205155383598

Noul Transit Courier e dotat cu o transmisie manuala cu 6 viteze, care-l face mai economic si mai eficient. Odata ce ajungi la o viteza suficient de mare, treci usor la viteza a 6-a si economisesti combustibil in timp ce conduci. Vei constata cu bucurie ca schimbarea treptelor se face lin si repede.