NOUL FORD TRANSIT CUSTOM IN CURAND

Mai versatil, mai eficient si mai practic decat oricand, noul Transit Custom este un vehicul cu care vei fi mandru sa lucrezi si pe care il vei conduce intotdeauna cu placere.

Printre detaliile ultracontemporane de design se numara partea frontala redesenata, farurile impunatoare si sina mascata a usii laterale. In acelasi timp, un nou interior, inteligent proiectat, ofera niveluri exceptionale de confort, comoditate si calitate a materialelor.

O lunga serie de dotari esentiale poate alunga stresul din zilele de lucru aglomerate si te poate conecta mai bine cu familia, prietenii si clientii. Asteapta-te la un sistem de informare si divertisment SYNC 3 de ultima generatie, la Sistemul de asistenta pentru unghiul mort cu Alerta la intersectarea cu traficul, la Sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie si multe altele.

Propulsia este asigurata de o gama de motoare Ford EcoBlue TDCi, de 2,0 litri. Respectand toate standardele Euro 6 privind emisiile, aceste motoare avansate beneficiaza si de o serie de tehnologii de eficientizare a consumului.

Disponibil de asemenea in variantele de caroserie Kombi si Autoutilitara cu o cabina dubla.

Tehnologii de ultima generatie pentru destinderea si confortul tau

1205147081702

Transit Custom iti aduce o serie ampla de functii inteligente de asistenta a soferului. De exemplu, atunci cand este activat, Limitatorul Inteligent de Viteza foloseste camera de recunoastere a semnelor de circulatie pentru a detecta limita de viteza aplicabila. Sistemul ajusteaza apoi viteza maxima setata, pentru a te mentine in limitele legii. Sistemul de Alerta la intersectarea cu traficul te avertizeaza daca detecteaza masini venind din laterale, atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu si este posibil sa ai vizibilitate redusa. Iar Sistemul de asistenta pentru unghiul mort este conceput pentru a detecta autovehicule aflate in afara campului tau vizual. Tempomatul adaptiv este acolo pentru a face condusul mai putin stresant. Seteaza viteza dorita, iar sistemul va mentine o distanta prestabilita fata de masina din fata. Daca senzorii detecteaza incetinirea traficului in fata ta, autovehiculul incetineste automat si, cand traficul se deblocheaza, accelereaza inapoi la viteza preselectata.

SYNC 3. Pentru o experienta hands-free fara efort

1205147081074

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie cu ajutorul comenzilor vocale. De asemenea, poti utiliza un ecran tactil color de 8", pentru a naviga si mai intuitiv cu ajutorul gesturilor „pinch and slide” specifice unui smartphone. Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Si poti obtine chiar si o lista de restaurante locale, spunand pur si simplu „I’m hungry” („imi este foame”).

Tot spatiul necesar

1205147081359

Spatiul de incarcare al modelului Transit Custom este excelent - lungimea de incarcare, latimea de incarcare (de la o roata la alta) si inaltimea utilizabila in interior sunt mai generoase ca oricand. Poate transporta cu usurinta trei europaleti si, datorita spatiului de incarcare special proiectat, obiecte lungi de pana la 3,4 m lungime (versiunea L2). Per total, aceasta autoutilitara ofera un spatiu de incarcare de 6 metri cubi, cu peretele despartitor montat, iar aceasta chiar la versiunea cu ampatament scurt (L1): versiunea cu ampatament lung ofera 6,8 m cubi. Transit Custom are, de asemenea, cea mai mare deschidere pentru incarcare laterala in randul vehiculelor de acest tip, iar usile glisante au un nou mecanism de siguranta ce le mentine deschise pentru incarcarea fara riscuri.