O imbinare optima intre putere si eficienta

1205091145627

Motorul pe benzina EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, este un produs al designului ingenios si al ingineriei inteligente. De altfel, tehnologia revolutionara furnizeaza puterea unui motor cu cilindree mare, oferind totodata economie imbunatatita: performanta care a facut ca EcoBoost sa castige prestigiosul premiu Motorul International al Anului pentru un numar record de patru ani consecutivi.

O oaza de calm

1205091145627

In interiorul unui EcoSport beneficiezi de mult spatiu la nivelul capului, spatiu pentru picioare si brate pentru sofer, si confort pentru pana la patru pasageri. In plus, designul inteligent plaseaza toate dotarile utile si tehnologiile la indemana.

Exista, de asemenea, spatii ingenioase de depozitare peste tot, inclusiv in torpedoul ce are si rol de compartiment de racire cu aer conditionat.

Tehnologii care vi se potrivesc

1205091145627

Tehnologiile remarcabile Ford sunt create pentru a servi necesitatilor tale dintre cele mai diverse. Iar toate caracteristicile si sistemele exista pentru a te tine conectat si antrenat, precum si pentru a-ti face viata mai usoara.

Performanta si eficienta: te bucuri de amandoua

1205091145627

Motor pe benzina sau pe motorina? Indiferent de optiunea aleasa, ai garantate performanta, puterea si economia. Forma aerodinamica a caroseriei masinii si detaliile de design, precum micul spoiler vertical de pe stalpul din spate, se combina pentru imbunatatirea coeficientului aerodinamic. Rezultatul este o rezistenta redusa a aerului si un consum eficient de combustibil.

Adaptat nevoilor tale

1205091145627

Designul inteligent permite folosirea ingenioasa a fiecarui milimetru de spatiu, maximizand utilitatea si confortul intr-un vehicul compact.

Siguranta si securitate pe care te poti baza

1205091145627

Indiferent daca esti sofer sau pasager, poti fi sigur ca un pachet complet de masuri de siguranta a fost conceput pentru a te proteja. EcoSport este echipat cu masuri de siguranta care ajuta la mentinerea masinii (si a obiectelor de valoare) in siguranta, departe de hoti.

Construit pentru a descoperi placerea condusului

1205091145627

Prezentand o serie de elemente practice, utile si rezistente, Ford EcoSport este conceput pentru strazile urbane si construit pentru a evada de pe ele.