Conduci cu mai multa placere

Usor si agil. Receptiv si sigur. Noul KA+ se descurca fantastic, indiferent de conditiile de condus.

Ofera beneficii excelente, multumita unei serii de tehnologii inteligente, care transforma fiecare drum intr-o calatorie usoara si distractiva si care ajuta la protejarea ta si a pasagerilor cu care calatoresti.

De la drumuri scurte prin oras la deplasari mai lungi, noul KA+ aduce un plus de placere la fiecare calatorie.

Spatiu din belsug pentru toata lumea

1205115900843

KA+ este o masina compacta si surprinzator de spatioasa. Pe scaunele din spate pot incapea cu usurinta trei pasageri, multumita unui spatiu generos la nivelul umerilor. Avem vesti bune chiar si pentru cei inalti: se vor mai simti mult mai confortabil - acum au suficient spatiu pentru picioare.

Utilizeaza la maximum fiecare litru de combustibil

1205115903778

Noul KA+ este dotat cu un motor pe benzina Ti-VCT de 1,19 litri, energic si prompt, disponibil in versiunile de 70 CP si 85 CP. Indiferent pe care il alegi, te vei bucura de costuri de intretinere scazute si multumita consumului redus, de pana la 5 litri/100 km*.

*consum mixt, pentru versiunea 1.19L, 70 CP

Ford SYNC. Tehnologie avansata hands-free.

1205115907165

Sistemul Ford SYNC optional iti permite sa controlezi muzica si sa initiezi sau sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand comenzi vocale simple. Sistemul iti va citi cu voce tare mesajele text, va reda cantece de pe un dispozitiv USB si poate sa redea in flux muzica de pe un telefon mobil compatibil Bluetooth®. Iar cu functia AppLink poti controla, prin comanda vocala, cele mai folosite aplicatii de Android si iOS. Este aproape ca si cum ai avea un asistent personal cu tine, chiar daca esti singur(a) in masina.

*Marca si siglele Bluetooth® sunt oferite si detinute de Bluetooth SIG Inc si orice utilizare a acestor marci de catre Ford Motor Company Limited si de catre companiile sale partenere se face in baza unei licente. Alte marci inregistrate si denumiri comerciale apartin proprietarilor lor.