MASINI MICI FORD. AGILE, PRACTICE SI CU PERSONALITATE PUTERNICA.

Masina de oras, supermini, masina compacta, SUV compact sau chiar un vehicul compact pentru transportul persoanelor... indiferent de tipul de masina mica pe care il cauti, modelele noastre sunt usor de manevrat, simplu de parcat si placute la condus.

Fiecare model din gama noastra de masini mici este dotat cu tehnologii de ultima ora, de la motorul pe benzina EcoBoost (multiplu premiat) la sistemul hands-free Ford SYNC.

Cu toate acestea, fiecare in parte are propriile caracteristici de design specifice – si propria sa personalitate distincta.

Asadar, pe care il alegi?

Ford B-MAX

1205117126662

Creat special pentru soferul urban, Ford B-MAX este dotat cu un sistem unic de usi, care asigura acces facil la interiorul sau spatios si rafinat. Acest design ingenios este completat de o gama larga de tehnologii, pentru a face ca deplasarile dificile din oras sa fie mai sigure, mai simple si mai eficiente. B-MAX este cu adevarat un model sofisticat, pentru mediul urban.

> Descopera mai multe despre Ford B-MAX

Ford Tourneo Courier

1205117126252
Compact dar spatios, interiorul flexibil al acestui vehicul inteligent de transport pentru persoane ofera spatiu din plin pentru cinci persoane si bagajele acestora, fiind prevazut cu usi spate glisante pentru acces facil. Si acest model este echipat cu Ford SYNC, in timp ce versiunile de motorizare includ un motor diesel Duratorq de 1,5 litri, economic, si motorul pe benzina EcoBoost de 1 litru. Spatiu, stil, economie, tehnologie – Tourneo Courier iti ofera tot ce ai nevoie intr-o masina compacta.


> Descopera mai multe despre Ford Tourneo Courier