FORD MUSTANG O LEGENDA REDEFINITA

Legendar, puternic si dinamic: acesta este Ford Mustang.

Performanta, rafinamentul si eficienta personificate, designul si tehnologiile de varf ale modelului Mustang se combina pentru a redefini o legenda.

Alege silueta de neconfundat a modelului fastback sau profilul aerodinamic al unei decapotabile, apoi selecteaza nivelul de putere: EcoBoost de 2,3 litri sau V8 de 5,0 litri.

Ti-ai imaginat cum arata Mustangul visurilor tale?

DESIGN

De la grila sub forma de gura de rechin, inclinata in fata, si capota sculptata din partea frontala si pana la lampile spate cu trei bare, emblema indrazneata cu ponei sau GT si teava de esapament dubla din spate, Ford Mustang creeaza o prezenta puternica.

Forma robusta, dar senzuala, a caroseriei este accentuata de caracteristici de design care imbunatatesc aerodinamica si deportanta, maximizand performanta si eficienta.

Cu un aspect inspirat de cabina unui avion de lupta, habitaclul modelului Mustang iti ofera un spatiu interior confortabil, bine echipat si revigorant.

Executia de exceptie si stilul contemporan sunt aduse la viata de diverse caracteristici, printre care panourile de aluminiu, scaunele si ornamentele imbracate in piele, precum si detaliile metalice.

TEHNOLOGII

Ford SYNC 3 - iti ofera control intuitiv asupra mai multor functii cheie, inclusiv a telefonului, a sistemului audio, climatizarii si, optional, navigatiei, prin intermediul comenzilor vocale sau tactile.

Sistem audio Shaker Pro - douasprezece boxe, inclusiv un subwoofer de 8 inch (20,32 cm) montat in portbagaj iti ofera claritate a sunetului, indiferent de puterea pentru care optezi.

Sistemul de control electronic al stabilitatii – sistemul ESC echilibreaza in mod precis puterea de franare intre roti si poate reduce, de asemenea, puterea motorului. Acest lucru contribuie la contracararea subvirarii si supravirarii, facand masina mai stabila si mai usor de controlat.

Sistemul de directie asistata electric
- se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara la parcarea intr-un spatiu restrans si virarea ferma pentru mai mult control in cazul vitezelor ridicate.

MOTORIZARI

Motorul EcoBoost de 2,3 litri - are la baza o tehnologie revolutionara care incorporeaza injectia directa de combustibil, sistemul independent dual de distributie (arbore cu came) si turbocompresor. Rezultatul: 310 CP, cuplu de 434 Nm, eficienta a combustibilului surprinzatoare si emisii de numai 190 g/km CO2.

Motorul v8 de 5,0 litri - Puternicul motor V8 de 5,0 litri dezvolta si mai multa putere: 418 CP si un cuplu de 524 Nm. Distributia puterii este uniforma si, aparent, neintrerupta, asa cum vei descoperi in timpul accelerarii. De asemenea, te poti bucura de sunetul inconfundabil, specific acestui motor.

SIGURANTA SI SECURITATE

Te poti baza pe o serie de sisteme de siguranta si securitate avanasate, proiectate pentru a-ti oferi cel mai inalt nivel de protectie.

Sistemul complex de siguranta include: airbag cu declansare in doua trepte pentru sofer, optimizat pentru protejarea pieptului; airbag cu declansare in doua trepte pentru pasager si airbag la nivelul genunchilor soferului.