NOUL FORD MONDEO.

 Un amestec perfect de tehnologie şi măiestrie, performanţă şi eficienţă, design inovator şi execuţie de precizie. Noul Ford Mondeo este făcut să inspire. 
 

FORD BUSINESS WEEKS

FORD BUSINESS WEEKS iti aduce beneficii de exceptie pentru afacerea ta.

Click aici pentru oferta speciala!

O imagine a rafinamentului

1205074418979
Cu un design fluid, plafon cu linii descendente şi detalii îndrăzneţe, noul Mondeo beneficiaza de un aspect elegant, atractiv şi impunator. Uimitor: cu siguranţă. Sofisticat: fără îndoială. Interiorul este la fel de lipsit de compromisuri: o fuziune de design şi tehnologii ultramoderne, cu o execuţie meticuloasă şi atenţie la detalii.  

Tehnologia şi arta parcării

1205074418858
Ultima generatie a sistemului Active Park Assist te conduce, pur şi simplu, în spaţiul de parcare paralel identificat, sistemul putând să te asiste şi la parcarea perpendiculară. Senzorii cu ultrasunete determină dimensiunea spatiului de parcare, in timp ce software-ul computerului ghidează maşina pe trasa optimă. În plus, această tehnologie te avertizează dacă detectează obstacole pe care este posibil să nu le vezi, atunci când te deplasezi în marşarier.

Tehnologia avansată hands-free

1205074417607 Ford SYNC 2 cu MyFordTouch îți permite să controlezi muzica şi apelurile de pe telefonul mobil, prin intermediul unui ecran tactil color sau cu ajutorul unor comenzi vocale simple. În plus, sistemul reda chiar şi mesajele text pe care le primeşti.