NOUL FORD S-MAX

Tehnologii inteligente si stil ultra-contemporan, performanta dinamica si manevrabilitate precisa: toate aceste atribute pun in evidenta noul S-MAX.

Flexibilitatea, utilitatea si eficienta sunt calitati incorporate. Iar cu o serie de tehnologii remarcabile, acesta este unul dintre cele mai inteligente vehicule cu sapte/cinci locuri de pe piata.

Ai o viata activa? Ai gasit masina adaptata stilului tau.

Incredere chiar si in conditii schimbatoare.

Un sistem disponibil cu tractiune integrala (AWD) inteligenta poate determina cata aderenta, cat balans in viraje si ce nivel de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau cu gheata si pe teren schimbator. Tehnologia poate muta tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita.

Scaune inteligente, pentru flexibilitate suprema

Dispunerea flexibila a scaunelor asigura spatiu generos pentru pana la cinci/sapte pasageri, scaunele rabatabile de pe randurile doi si trei permitand obtinerea unei multitudini de configuratii de locuri si spatii de depozitare. De exemplu, scaunele din al doilea rand si din al treilea rand pot fi rabatate complet, printr-o simpla apasare de buton, facand loc instantaneu pentru echipamentul tau de sport sau pentru cumparaturile de la magazinele de bricolaj.

Plafon panoramic pentru un spatiu mai luminos si mai aerisit

Printr-o singura apasare de buton, parasolarul actionat electric din plafon se indeparteaza prin glisare, permitand luminii naturale sa treaca prin plafonul panoramic fix. In acelasi timp, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare

S-MAX Vignale

1205108332472
Fiecare element si fiecare detaliu au fost luate in considerare pentru a va oferi cel mai complet vehicul pentru activitati sportive de pana acum: Ford S-MAX Vignale. Combinand designul nostru premium Ford Vignale, ex-ecutat manual cu maiestrie absoluta, cu locurile spatioase si flexibile, Ford S-MAX Vignale este perfect pentru toate activitatile. O gama larga de servicii Ford Vignale ce ajuta la economisirea timpului si un manager dedicat de relatii cu clientii Vignale fac din acest vehiculul perfect pentru cei cu un stil de viata activ.

Explorati lumea Ford Vignale