ST-LINE
O IMAGINE CU IMPACT

Un nou nivel de energie si entuziasm – pregateste-te pentru ST-Line, expresia absoluta a designului de inspiratie sportiva, de la Ford.

Jante pline de dinamism, din aliaj; kituri de caroserie care atrag toate privirile, embleme distinctive …

O gama completa de dotari si detalii de design, disponibila pentru Fiesta si Focus – iar, in curand, si pentru Mondeo si Kuga.

Obtine emblema, asuma-ti stilul: fa un upgrade la ST-Line.

Aspect uimitor la exterior

1205123104324

De la un kit sport integral pentru caroserie la farurile de ceata, de la designul jantelor din aliaj Rock Metallic (specific ST Line) la emblema personalizata: ST Line creeaza un aspect exterior de neconfundat, oferind modelului tau Ford o prezenta impozanta.

O experienta remarcabila la interior

1205123103007

Pedale din aluminiu prelucrat, volan special, tip sport, praguri inscriptionate... ST-Line te recompenseaza oriunde te-ai uita, ori de cate ori pornesti la drum. Iar cu scaunele sport tapitate cu rosu te vei putea bucura de o pozitie de condus confortabila, din care ai control absolut.

O gama de motoare de top

1205123103678

O gama special selectata de motoare diesel avansate si de motoare pe benzina EcoBoost premiate asigura performanta de la 100 CP pana la 140 CP, precum si un consum economic.

Suspensie sport

Suspensia sport modernizata coboara sasiul. Rezultatul este un profil aerodinamic, iar aceasta configuratie asigura si viraje mai precise.

Focus ST-Line

1205123104210

Un exterior sculptat, un interior progresiv si sofisticat si o dinamica a condusului exceptionala.

Fiesta ST-Line

1205123103794

Compact, elegant si dinamic. Plin de tehnologii concepute pentru a te mentine conectat, pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te putea distra mai mult.