FORD TOURNEO COURIER

Vrei utilitate, spatiu si consum redus. Iti doresti confort, stil si tehnologie. Dar poti avea toate acestea intr-o masina care sa fie si accesibila?

Este posibil, daca acea masina este un vehicul inteligent. Acest vehicul compact si spatios ofera loc suficient pentru persoane, putand, de asemenea, transporta si bagajele tuturor. Spatiul interior poate fi folosit la maximum cu ajutorul scaunelor flexibile, in timp ce spatiul de depozitare si caracteristicile inteligente fac mai usoara organizarea si asezarea tuturor bunurilor tale.

Stil practic
Designul Tourneo Courier a fost influentat de patru obiective principale: sa iti ofere toate beneficiile practice ale unui vehicul pentru pasageri, sa te mentina in siguranta si sa ofere confort, sa includa doar tehnologiile cele mai utile si sa asigure o masina accesibila ca pret si economica la condus.

Exterior
Aspectul Tourneo Courier nu este influentat numai de stil. De exemplu, forma simplificata ofera masinii un aspect contemporan, imbunatatind in acelasi timp aerodinamica, iar acest lucru ajuta la maximizarea eficientei consumului de combustibil. De la lumini de inalta tehnologie la usi cu deschidere larga, fiecare aspect al acestui vehicul inteligent pentru persoane este proiectat pentru a fi la fel de practic pe cat este de impozant.

Interior
Confortabil si bine lucrat, solid si spatios, interiorul este facut pentru cei cu un stil de viata ocupat. Scaunele sunt proiectate ergonomic pentru a oferi suport maxim, iar daca tu esti soferul, vei avea fiecare comanda si tehnologie la indemana. Pasagerii vor calatori avand atat spatiu, cat si confort, in timp ce flexibilitatea scaunelor ofera mai multe optiuni pentru transportul de persoane, lazi, biciclete, cutii sau mobilier dezasamblat.
 

Senzori care faciliteaza procedura de parcare

1205127367394

Stalpi opritori, pubele, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate iti arata tot ce se afla in spatele autovehiculului pe un ecran integrat in consola centrala si se activeaza automat atunci cand selectezi marsarierul. Sistemul afiseaza, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a te ajuta sa parchezi chiar si in spatii inguste.
 

Folosesti mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

1205127363612

Atunci cand masina ta se opreste la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie optionala poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum ventilatia, radioul si Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza, ca de obicei, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (mediu urban).
 

Bagajele tale sunt acum mai usor de organizat

1205127370457

Este usor sa profiti la maximum de spatiul din portbagaj, cu ajutorul capacului de portbagaj reglabil. In pozitia superioara, capacul ofera un spatiu pentru bagaje mai mare decat multe alte masini. In pozitia de mijloc, acesta poate separa obiecte mari sau grele de cele mici. De asemenea, poti sprijini tava pe scaunele din spate pentru a lasa spatiu deschis pentru orice ai nevoie sa transporti.
 

Ajutor pentru mentinerea copiilor in siguranta

1205127367723

Daca exista copii la bord, poti dispune montarea de puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii pentru cele doua scaune dinspre exterior de pe randul al doilea.
 

Manevre si viraje fara eforturi

1205127372563

Sistemul de directie asistata electric (EPAS) se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi intr-un spatiu restrans si virarea mai ferma pentru mai mult control pe autostrada. Spre deosebire de servodirectia conventionala care functioneaza continuu si consuma energie si combustibil, sistemul nostru EPAS functioneaza numai atunci cand este necesar, sporind economia de combustibil.
 

Doua optiuni de alarma de nivel inalt

1205127369375

O alarma de perimetru optionala protejeaza vehiculul, declansandu-se daca usile sau capota sunt deschise cu forta. Pentru protectie (si descurajare a hotilor) si mai mare, alege un sistem de alarma Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activeaza automat in momentul in care se inchide vehiculul si emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii de miscare detecteaza o miscare inauntru.