LASA-TE SEDUS DE OFERTA

NOULUI FORD FIESTA! DE LA DOAR 500 LEI / LUNA*

Iti place sa imbini rafinamentul cu inovatia si siguranta cu aventura? Daca da, e timpul sa descoperi masina care iti poate provoca...dragoste la primul drive test.

Cu un look proaspat, care se armonizeaza perfect cu toate caracteristicile inteligente, noul Ford Fiesta a fost creat pentru a te surprinde mereu, cat mai placut. Noua Fiesta va atrage cu siguranta priviri admirative, oriunde ati merge. Iar tehnologiile sale de ultima ora, iti ofera o experienta inedita la volan – dinamica, sigura si extrem de confortabila.

Sistemul de asistenta activa, senzorii de parcare, tempomatul adaptiv, sistemul de asistenta la pastrarea benzii, sistemul MyKey si plafonul panoramic, au fost special create pentru ca tu sa mergi mai departe.

Gratie conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 500 de lei* – fara comision de administrare sau rate reziduale. Suna prea bine sa fie adevarat?

Oferta speciala prin programul rabla te cucereste instant: incepe de la 9.300€*, TVA inclus, cu pachetul Trend fara costuri suplimentare! Acest pachet include dotari esentiale pentru confortul si siguranta ta:

• Aer conditionat manual;
• SYNC 3 cu Bluetooth, USB, touchscreen 6.5”si Sistem de Asistenta in caz de urgenta (112);
• Faruri de ceata.

O oferta cu adevarat tentanta nu vine niciodata singura, ci insotita de o garantie complexa: 2 + 4 ani (in limita a 100.000 km).

Inca ai ezitari? Inscrie-te acum la primul test drive si descopera ca drumul poate fi o fiesta continua!

Sau viziteaza cel mai apropiat showroom Ford si afla rapid toate detaliile despre promotie si solutiile financiare potrivite nevoilor si cerintelor tale.