ASISTENTA PENTRU SOFER

Atingeri atente care dovedesc ca placerea este in detalii.

Limitator Inteligent de Viteza

1205106991408
Ajutor pentru a sta sub limita de viteza
Limitatorul Inteligent de Viteza este conceput pentru a se adauga avantajelor Limitatorului Ajustabil de Viteza, ajutandu-te sa te concentrezi mai bine asupra drumului. Cand este activat, sistemul ajusteaza automat viteza maxima, configurand-o la limita de viteza detectata de catre camera de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere.
> Apasa aici pentru a vedea mai multe despre Limitatorul Inteligent de Viteza

Sistem de asistenta activa la parcare

1205106990757
Intrari si iesiri din parcare fara stres
În functie de modelul Ford pe care il alegi, masina ta poate veni echipata cu tehnologia conceputa pentru a iti usura parcarile paralele sau paralele si perpendiculare. Sistemul de asistenta activa la parcare foloseste senzori cu ultrasunete pentru a masura locul de parcare si pentru a determina daca masina are loc. Apoi computerul executa virajele in locul tau, in timp ce tu nu trebuie sa controlezi decat frana, acceleratia si schimbatorul de viteze. Sistemul de asistenta la iesirea din parcare te ajuta sa iesi si din spatii paralele. Sistemul pentru parcare perpendiculara poate sa detecteze daca masina are loc intr-un anumit spatiu si sa o directioneze cu spatele in locul respectiv. Sistemul de asistenta la parcare laterala te atentioneaza, de asemenea, daca exista obstacole in lateral.
> Apasa aici pentru a vedea mai multe despre Sistemul de asistenta la iesirea din parcare

Frana Activa cu Detectarea Pietonilor

1205106991056
Aceasta tehnologie scaneaza drumul pentru a detecta vehiculele si pietonii de pe drum si te avertizeaza cu privire la prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul va aplica automat franele, reducand gravitatea accidentelor si chiar ajutandu-te sa le eviti.
> Apasa aici pentru a vedea mai multe despre Frana Activa cu Detectarea Pietonilor

Camera Frontala cu Unghi Larg

1205106990877
Vede ce vine, din ambele parti
O camera minuscula si discreta, plasata in partea din fata a vehiculului, transmite o imagine pe ecran impartit pe afisajul multifunctional al masinii, astfel incat sa poti vedea vehiculele, biciclistii sau pietonii care vin din ambele parti. Aceasta noua tehnologie optionala se dovedeste de nepretuit atunci cand iesi dintr-un spatiu de parcare ingust sau cand te afli pe un drum aglomerat si unde vederea laterala iti este obstructionata.
> Apasa aici pentru a vedea mai multe despre Camera Frontala cu Vedere Larga

Alerta la intersectarea cu traficul

1205106991279
Sesizeaza vehiculele pe care tu le-ai putea rata
Atunci cand iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra situatiei traficului, Alerta la intersectarea cu traficul (parte a Sistemului de asistenta pentru unghiul mort, BLIS) poate detecta vehicule care se apropie si poate emite un avertisment sonor. Aceasta tehnologie declanseaza o lumina in oglinda laterala (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele).
> Apasa aici pentru a vedea mai multe despre Alerta la intersectarea cu traficul