SIGURANTA

Avem grija de tine, la fiecare drum

Tehnologia de iluminare Ford

1205106988650
Faza lunga automata. Te ajuta sa vezi, fara a-i orbi pe ceilalti soferi

O functie utila pentru deplasarile pe timp de noapte, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta atunci cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima. Faza Lunga Automata este disponibila ca optiune cu Sistemul de Asistenta la Mentinerea Benzii.
> Apasa clic aici pentru a vedea mai multe despre Faza Lunga Automata

Faruri care te ajuta sa vezi in viraje

Farurile Ford Dynamic LED cu iluminat adaptiv ofera modele de lumina precisa si intensa, care se regleaza automat pentru a se potrivi unor conditii de drum si de condus diferite. Sunt incluse, de asemenea, luminile de zi iar benzile de semnalizare cu LED-uri inlocuiesc semnalizatoarele „clipitoare” traditionale, generand o secventa luminoasa foarte vizibila. In plus, Faza lunga anti-orbire se ajusteaza automat, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi si, urmand drumul, aceste faruri noi te ajuta sa vedezi mai clar in viraje.

Centura de siguranta gonflabila pentru scaunele din spate

1205106988901
Un plus de protectie pentru pasagerii tai
Cele doua scaune dinspre exterior pot fi echipate cu o caracteristica unica de siguranta: Centuri de siguranta gonflabile pentru scaunele din spate. In eventualitatea unui impact, centurile se umfla si distribuie fortele generate de coliziune pe o zona a corpului de cinci ori mai mare decat centurile conventionale. Aceasta tehnologie inovatoare este conceputa pentru a reduce probabilitatea vatamarii prin reducerea presiunii exercitate asupra pieptului si printr-un control mai bun al miscarii capului si a gatului.
> Apasa aici pentru a vedea mai multe despre Centura de Siguranta Gonflabila pentru scaunele din spate

Ford SYNC cu Asistenta de urgenta

1205106989430
In cazul nefericit al unui accident care activeaza airbagurile sau dezactiveaza pompa de benzina, Ford SYNC si Asistenta de Urgenta iti pot salva viata. Afla mai multe.