FORD TRANSIT COURIER

Capabil, fiabil si foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Transit. Confortabil, placut la condus si plin de tehnologii inteligente, precum un autoturism Ford. Acesta este Transit Courier.

Forma compacta a vehiculului se traduce intr-o manevrabilitate superioara si, multumita uneia dintre cele mai bune raze de bracaj din clasa sa, poti negocia cu usurinta strazile inguste si spatiile de parcare stramte.

Nu te lasa insa pacalit de postura mica a noului Transit Courier; o suprafata de incarcare de 2,4 metri cubi* iti ofera cu 10% mai mult volum de incarcare decat alte vehicule din aceeasi clasa. Opteaza pentru peretele despartitor pliabil, impreuna cu scaunul pentru pasager care poate fi „pliat si coborat” si vei beneficia, de asemenea, de o lungime de incarcare de top in clasa sa, de 2,59 m.

Si indiferent de cate ori va trebui sa opresti, opririle pentru alimentare nu vor fi multe. Acest lucru se intampla deoarece motorul pe benzina premiat Ford EcoBoost de 1,0 l si motoarele avansate diesel Duratorq de 1,5 l asigura o economie de combustibil remarcabila si un nivel redus al emisiilor: pana la 3,7 L/100 km (76,3 mpg) si doar 96 g/km cu motorul TDCi de 1,5 l si 95 CP cu sistem Auto Stop-Start si sistem de limitare a vitezei la 100 km/h.

Tehnologii avansate, inclusiv camera video pentru vizualizare spate, senzori de distanta la parcare si Asistenta la pornirea in rampa (si multe altele), sunt prevazute pentru a face fiecare deplasare in parte cat mai sigura, usoara si fara probleme posibil. Toate acestea in timp ce Ford SYNC cu comanda vocala te elibereaza, oferindu-ti posibilitatea de a prelua si de a efectua apeluri telefonice in modul hands-free. Mai mult, sistemul iti va citi cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti.**

*Masurat in conformitate cu metodologia VDA si ISO 3832, in varianta cu perete despartitor pliabil, din plasa.
**In functie de compatibilitatea telefonului.

FORD BUSINESS WEEKS

FORD BUSINESS WEEKS iti aduce beneficii de exceptie pentru afacerea ta.

Click aici pentru oferta speciala!

Senzori care faciliteaza procedura de parcare

1205133520860

Senzorii de distanta la parcare te ajuta sa determini distanta dintre vehiculul tau si orice fel de obstacol din spatele tau. Atunci cand detecteaza un obiect, senzorii emit o avertizare sonora care se intensifica cu cat te apropii mai mult de obstacol.

Depozitare sensibila si sigura

1205133517781

Ca orice loc de munca bun, utilitara ta este plina de compartimente de depozitare inteligente. Consola centrala include spatiu pentru dosare A4, pentru a le avea mereu la indemana. Pentru un plus de securitate, poti pune un laptop in compartimentul de sub scaun, pentru a-l feri de privirile indiscrete. Chiar si panourile usilor din fata utilizeaza spatiul in mod excelent, incluzand un suport pentru sticle de 1,5 litri si 20 oz. in fiecare usa, precum si un suport util pentru fise pe partea pasagerului.

Faruri care se aprind automat atunci cand este necesar

1205133517648

Transit Courier este prevazut cu senzori care detecteaza lumina cand incepe sa se intunece sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminare. De exemplu, cand intri intr-un tunel. Atunci se activeaza farurile cu actionare automata, care pot simplifica si mari nivelul de siguranta al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare optionala cu stergatoarele cu senzor de ploaie.

Un plus de control in cazul pornirilor din rampa

1205133514788

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata atunci cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control atunci cand muti piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie. Acest sistem este, de asemenea, util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Spatiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despartitor din plasa, care se pliaza

1205133513330

Peretele despartitor din plasa, care se pliaza, nu numai ca iti permite sa transporti incarcaturi lungi de pana la 2,59 m, ci ajuta si la protejarea soferului de aceste incarcaturi, care se afla peste scaunul rabatat al pasagerului. Aceasta caracteristica este disponibila cu modelele Van si este insotita de scaunul pentru pasager care poate fi pliat si coborat.

Puncte de ancorare pentru a-ti tine marfa in siguranta

1205133518241

Punctele de ancorare montate pe peretii laterali ajuta la mentinerea ordinii pe podeaua de incarcare si respecta standardele DIN si ISO. Exista, de asemenea, puncte de fixare pe caroserie, montate la nivelul taliei si al umarului, iar acestea sunt normate la o sarcina de 30 kg.