NOUL TRANSIT CONNECT

Fiecare Transit este construit cu un scop, iar Transit Connect nu face nici el exceptie.

Puternica, practica si fiabila, aceasta utilitara ofera spatiu de incarcare generos: 3 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) si 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu pana la circa 1.000 kg de incarcatura. Un perete despartitor ingenios, prin care se poate incarca, iti permite, de asemenea, sa transporti in siguranta, in interiorul utilitarei, tevi, scari si alte incarcaturi lungi de pana la 3,0 m in versiunea L1 si de pana la 3,4 m in versiunea L2.

O gama de motoare avansate pe benzina si noile Ford EcoBlue diesel, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau sase trepte de viteza sau cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza, asigura niveluri ridicate de putere si cuplu, precum si o eficienta exceptionala a combustibilului: de la doar 3,8 l/100 km, cu emisii de CO2 nu mai mari de 99 g/km.

Transit Connect iti ofera, de asemenea, tehnologii care sa te mentina in siguranta, conectat, protejat si binedispus. Deoarece modelul Van are loc pentru trei persoane, iar versiunile Kombi pentru nu mai putin de sapte, ai, de asemenea, posibilitatea sa iei cu tine la fiecare lucrare o intreaga echipa, precum si materialele si echipamentele necesare realizarii lucrarii.

FORD BUSINESS WEEKS

FORD BUSINESS WEEKS iti aduce beneficii de exceptie pentru afacerea ta.

Click aici pentru oferta speciala!

Un sistem avansat care te ajuta sa iti pastrezi banda

1205126898791

Sistemul de mentinere a benzii foloseste o camera frontala pentru a detecta daca ai iesit accidental de pe banda ta. Sistemul te avertizeaza printr-o vibratie la nivelul volanului si afiseaza o alerta vizuala. Daca reactionezi lent sau deloc, Sistemul de avertizare la parasirea benzii poate oferi asistenta pentru cuplul de directie, ghidandu-te in siguranta inapoi pe banda corecta. Tehnologia aceasta este proiectata pentru drumurile cu mai multe benzi (precum autostrazile), astfel incat ea se va dezactiva automat la viteze sub 65 km/h sau poate fi oprita manual.

Un motor EcoBoost pe benzina, de 1 litru, extrem de eficient

1205126896877

Noul motor pe benzina EcoBoost Ford EcoBlue de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvolta 100 CP si un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza. In combinatie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat iti asigura puterea la care te-ai astepta de la un motor de 1,6 litri conventional, insa atinge un prag al emisiilor de CO2 cu 25% mai redus, de numai 129 g/km si asigura o economie de combustibil, cu un consum de doar 5,6 l/100 km.

Hands-free cu SYNC 3

1205126891308

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii si mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru a facilita utilizarea, iar ecranul tactil de 8” recunoaste acum gesturile "pinch" si "swipe", specifice telefoanelor inteligente si tabletelor, pentru navigare si mai intuitivă.

*Nota: Integrarea completa a smartphone-ului cu SYNC 3 este disponibila numai cu iPhone 5/Android 5.0 (Lollipop) sau versiuni superioare. Unele functii SYNC 3 necesita o conexiune de date, asadar se vor aplica tarifele pentru date mobile.

Utilitara ta: biroul tau

1205126901161

Cu conectivitate mobila incorporata in modelul Transit Connect, nu a fost niciodata mai simplu sa iti desfasori activitatea oriunde te-ai afla. In functie de modelul si de configuratia locurilor pe care le alegi, poti specifica atat console deschise, cat si console centrale ce se pot inchide (cea inchisa are cotiera), una sau doua prize de 12 V si conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spatiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 si o tava de depozitare sub scaun.

Ford SYNC cu Asistenta de urgenta: poate suna dupa ajutor chiar daca tu nu poti

1205126898068

Un aspect important al tehnologiei optionale Ford SYNC care iti poate salva viata este Asistenta de urgenta. In cazul putin probabil al unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct catre Serviciile de urgenta in locul tau. Daca este cazul, poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti personal, daca este necesar. Un aspect extrem de important este faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.*

*Asistenta de urgenta Ford functioneaza in peste 30 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza atunci cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care inregistreaza o coliziune intrerupe pompa de combustibil. Functia de mesagerie si Asistenta de urgenta nu sunt acceptate in toate limbile europene. < Consulta site-ul web Ford local pentru cele mai recente informatii.

Acum exista spatiu suficient pentru trei persoane in cabina

1205126895927

Transit Connect este disponibil cu un scaun dublu pentru pasagerii din fata, permitandu-ti sa transporti pana la trei persoane in utilitara. Scaunul central poate fi, de asemenea, rabatat, pentru a crea o suprafata plana pentru scris sau pentru un laptop, sau il poti ridica pentru a avea acces la un spatiu util de depozitare.