TOURNEO CUSTOM

Tourneo Custom pentru transport de persoane se bucura de un spatiu considerabil, oferind suficient loc pentru ca 9 persoane sa calatoreasca in conditii de confort.

Scaunele flexibile din spate ofera 30 de configuratii diferite pentru scaun / bagaje, cu o versiune L2 cu ampatament lung pentru o capacitate de depozitare si mai mare.

O noua serie de motoare, Ford EcoBlue 2.0L TDCI, imbunatateste puterea si cuplul. Cu toate acestea motoarele sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator si mai eficiente ca oricand din punct de vedere al combustibilului.

Cu o serie de caracteristici de siguranta extinse, un rating maxim de 5 stele Euro NCAP si tehnologii inteligente ce fac condusul mai usor, spatiosul Tourneo Custom poate fi cea mai buna alegere pentru a-ti transporta familia, prietenii si bagajele lor.

Flexibilitate maxima

1205118588844

De la pasageri si bagaje pana la situatii neasteptate, Tourneo Custom este suficient de versatil pentru a gasi spatiu pentru toate. Utilizeaza toate scaunele pentru a gazdui pana la 9 persoane in confort absolut. Poti, de asemenea, sa pliezi, rabatezi sau ascunzi scaunele din spate in 30 de configuratii diferite pentru a maximiza spatiul pentru bagaje.
Ai nevoie de si mai mult spatiu? Pur si simplu scoate complet scaunele din spate pentru a lasa un spatiu adaptabil mai mare, pentru orice ai nevoie sa transporti.
In ceea ce priveste versiunile de ampatament, L1 ofera un spatiu amplu pentru pana la 9 persoane; L2 ofera spatiu extins in spate pentru bagaje; iar pachetele Executive Seat Packs ofera scaune individuale pe sine montate pe podea.

Un sistem ce ajuta la protectia pietonilor

1205118583155

Tehnologia de asistare pre-coliziune cu functie de detectare a pietonilor poate identifica vehicule sau pietoni pe drumul din fata si chiar persoane ce pot trece prin fata ta, semnalizandu-ti prezenta lor. Daca nu reactionezi, sistemul franeaza automat pentru tine. Aceasta tehnologie noua este creata pentru a ajuta la reducerea numarului de accidente severe sau la evitarea lor completa, si functioneaza la o viteza de pana la 80 km/h (50mph).

Scaune spate inovatoare pe care le poti rearanja cum doresti

1205118587027

Te poti folosi de mai mult de 30 de configuratii diferite ale scaunelor, cu noile scaune flexibile spate. De exemplu, atunci cand nu utilizezi un scaun, il potii plia, bucurandu-te de un spatiu suplimentar pentru bagaje. Alternativ, in cazul in care un pasager are nevoie de o masa, poti plia in jos oricare dintre spatarele scaunelor pentru a crea o suprafata plana. Si, in sfarsit, pentru a te bucura de spatiu maxim pentru bagaje, poti scoate scaunele cu totul.

Pasagerii vor gasi aceste scaune extrem de confortabile, datorita optiunilor inteligente precum spatarele ce se apleaca sau cotierele si tapiteria din piele. Exista, de asemenea, si puncte de fixare ISOfix pentru scaunele copiilor.

Ford SYNC - tehnologie hands-free avansata

1205118585971

Cu sistemul de comanda vocala Ford SYNC, poti controla muzica si efectua si prelua apeluri, fara a folosi mainile, folosind doar comenzile vocale intuitive. SYNC poate, de asemenea, sa citeasca pentru tine mesajele text pe care le primesti.
Sistemul ofera siguranta suplimentara prin functia de asistare de urgenta, care poate contacta serviciile de urgenta in cazul unui accident si poate sa furnizeze informatii esentiale, precum coordonatele tale.
Aceasta tehnologie include, de asemenea, AppLink, care iti ofera control vocal pentru unele dintre cele mai populare aplicatii disponibile pentru Android si iOS .

Motoarele diesel Ford EcoBlue

1205118581926

Proiectate pentru a respecta standardele stricte de emisii Euro 6, noua gama de moatare Ford EcoBlue 2.0L TDCi, disponibila pe Tourneo Custom, combina performantele deosebite si puterea, costurile reduse de intretinere si emisiile scazute. Alege din:

2.0L TDCi 105 CP (360 Nm) ofera 6,1 L/100 km combinat, cu emisii de la 157g/km
2.0L TDCi 130 CP (385 Nm) ofera 6,3 L/100 km, cu emisii de la 161g/km
2.0L TDCi 170 CP (405 Nm) ofera 6,6 L/100 km, cu emisii de la 165g/km

Aditivul care elimina poluarea

1205118583866

AdBlue este o tehnologie inteligenta care ajuta la reducerea cantitatii nocive de oxid de azot ce se gaseste in emisiile vehiculelor. AdBlue in sine este o uree/ fluid pe baza de apa, ce se injecteaza in gazele de esapament pentru a diviza oxizii de azot in particule de azot si apa inofensive. Apoi, un filtru de particule reduce mai mult de 99% din particulele solide emise de teava de esapament a vehiculului. 

Mai mult control la pornirea din rampa

1205118579196

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate atunci cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control atunci cand muti piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie. Acest sistem este, de asemenea, util atunci cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Mentinerea in siguranta a remorcii, pe banda de rulare

1205118583386

Functia de control al balansarii remorcii detecteaza „ruliul” sau balansarea remorcii si reduce viteza masinii pana cand problema dispare, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Aceasta functie incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.