Manevrare mai usoara pe timp de noapte

1205126882403

In timpul noptii, cand trebuie sa faci un viraj strans, modelul Transit Custom te ajuta cu o dotare noua de iluminare a virajelor. Aceasta se activeaza la o viteza sub 30 km/h, cand volanul este invartit sau cand folosesti semnalizatoarele. Lumina de viraj, pozitionata deasupra farului, se activeaza automat pentru a ilumina partea corespunzatoare a drumului, ajutandu-te sa o vezi clar.

Tot ce ai nevoie pentru a lucra de pe drum

1205126885250

Cabina modelului Transit Custom are numeroase dotari care sa te asiste in viata profesionala. Daca alegi un scaun dublu pentru pasagerii din fata, de exemplu, scaunul central este echipat cu o masa pliabila suficient de mare pentru un lap-top sau un clipboard. Vei beneficia, de asemenea, de cel mai mare spatiu de depozitare din clasa: un spatiu de depozitare ascuns sub scaunul dublu pentru pasagerii din fata, cu un volum de 93 de litri; un compartiment ascuns in bord pentru telefonul mobil sau pentru MP3/iPod (inclusiv o priza de 12 volti); un torpedo unde se pot agata dosare A4; si bineinteles, cateva suporturi pentru sticla si pentru pahar.

Noile motoare Ford EcoBlue TDCi

1205126888763

Proiectate pentru a respecta standardele stricte cu privire la emisii Euro 6, noile motoare Ford EcoBlue de 2 litri cu care sunt echipate vehiculele Transit Custom combina niveluri remarcabile de performanta si putere cu un consum redus de combustibil si emisii scazute, de la doar 6,1 l/100 km (46,3 mpg) si 157 g/km CO2. Pentru a reduce si mai mult costurile de exploatare, intervalele de service sunt stabilite acum la 60.000 de km sau la 2 ani. Disponibil cu trei versiuni de motorizare: 105 CP/360 Nm, 130 CP/385 Nm si 170 CP/405 Nm, cu siguranta exista o varianta potrivita nevoilor tale, indiferent daca transporti incarcaturi usoare, daca vehiculul este incarcat complet sau daca trebuie sa remorchezi.

Faruri care se aprind automat atunci cand este necesar

1205126878921

Transit Custom este prevazut cu senzori care detecteaza lumina cand incepe sa se intunece sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminare, pentru a te ajuta sa conduci mai usor. De asemenea, ele se aprind automat cand intri intr-un tunel.
(Optional)

Spatiu unic de incarcare si depozitare

1205126888460

Transit Custom are o dotare unica ce este conceputa pentru a-i extinde spatiul de incarcare. Un perete despartitor pe toata inaltimea si latimea desparte zona de incarcare de cabina pasagerilor, iar acest perete despartitor este prevazut cu un panou ce poate fi rabatat la nivelul podelei. Acest lucru inseamna ca poti incarca articole cu o lungime maxima de 3,4 m prin usile din spate in zona de incarcare extinsa sub scaunele duble pentru pasageri, chiar si in cazul versiunii cu ampatament scurt. Aceasta dotare inteligenta iti permite sa pastrezi echipamentele de valoare in vehicul, in loc sa le asezi la vedere pe plafon.

Portbagajul de acoperis integrat imbunatateste confortul, economia de combustibil si reduce zgomotul

1205126886328

Un portbagaj de acoperis unic, inovator, care se rabateaza complet atunci cand nu este utilizat. Pe langa faptul ca scapi de corvoada montarii si demontarii unui portbagaj conventional, acesta iti permite sa treci mai usor pe sub obstacole mai mici de 2 m (cu exceptia modelului cu masa bruta de 3.300 kilograme). De asemenea, te ajuta sa economisesti combustibil prin reducerea rezistentei la inaintare si ofera o experienta de sofat mai silentioasa, prin reducerea zgo-motului produs de vant.

Iluminat imbunatatit pentru o incarcare mai usoara si mai sigura

1205126892260

Faruri LED optionale puternice si eficiente din punct de vedere energetic pentru zona de incarcare atunci cand lucrezi in conditii cu iluminat slab. Acestea reprezinta o alta inovatie simpla si totusi practica.

Placere controlata cu un sasiu reglat corespunzator

1205126886565

Un sasiu reglat meticulos, semnificativ consolidat atat la axul din spate, cat si la cel din fata, ofera niveluri excelente de stabilitate si control. Beneficiul este sporit, datorita caroseriei ultra-rigide.