AUTOSASIUL CU CABINA FORD TRANSIT

Rezistenta si calitatea constructiei specifice unei camionete. Agilitatea si eficienta unui vehicul comercial usor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Modelat dupa nevoile reale ale proprietarilor, proiectat in parteneriat cu industria constructoare de caroserii si construit pentru a oferi o fundatie solida afacerii tale.

Cu optiuni de ampatament, doua versiuni de cabina si trei optiuni de transmisie, beneficiezi de flexibilitate si posibilitati de alegere excelente.

O gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri dezvolta putere sporita si prezinta o mai buna eficienta a combustibilului, in timp ce reduc nivelul emisiilor.

Lista lunga de dotari si de tehnologii, plus cabina bine echipata, fac calatoriile mai usoare si mai confortabile.

Indiferent daca ai nevoie de o furgoneta carosata, dropside sau cu bena, o furgoneta frigorifica, un atelier mobil, un vehicul pentru situatii de urgenta sau o rulota pentru camping, noul autosasiu cu cabina Ford Transit poate fi alegerea perfecta.

Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate

1205127872069

Transit dispune de o gama de noi motoare inovatoare și puternice Ford EcoBlue 2.0L TDCi. Acestea respecta standardele stricte Euro 6 si beneficiaza de o tehnologie avansata, care imbunatateste eficienta consumului de combustibil si puterea furnizata, in timp ce reduce emisiile.

Extrem de adaptabil. Extraordinar de flexibil

1205127878454

Noul autosasiu cu cabina Ford Transit este proiectat pentru a fi compatibil cu orice fel conversie posibila.

Un sasiu extrem de solid si rezistent, disponibil in cinci variante de ampatament, ofera optiuni de masa bruta a vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, poti alege o caroserie cu cabina simpla sau dubla, pentru a transporta pana la sapte persoane.

Gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri ofera trei niveluri de putere, transmisie manuala sau automata si tractiune pe fata, pe spate sau integrala.

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

1205127871384

Functia de Asistenta pre-coliziune (dotare optionala), care include Sistemul de detectare a pietonilor si pe cel de franare activa, foloseste un radar si o camera video pentru a detecta vehiculele si pietonii din cale sau pe cei care ar putea sa-ti apara in drum. Acest sistem te poate alerta in caz de posibila de coliziune. Daca nu raspunzi la avertizarea sistemului, Sistemul de franare activa pregateste sistemul de franare si poate actiona in mod automat franele pentru a reduce gravitatea accidentelor, sau chiar pentru a ajuta la evitarea lor (functioneaza la viteze de pana la 80 km/h).

Performanta sporita. Emisii reduse.

1205127870670

Motorul avansat Ford EcoBlue 2.0L TDCi respecta standardele Euro 6 cu privire la emisii, reusind cu o scadere cu 55% a emisiilor de oxid de azot (NOx), comparativ cu emisiile standard Euro5.

Hands-free cu SYNC 3

1205127870788

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii si mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru a facilita utilizarea, iar ecranul tactil recunoaste acum gesturile "pinch" si "swipe", specifice telefoanelor inteligente si tabletelor, pentru navigare si mai intuitivă.

*Nota: Integrarea completa a smartphone-ului cu SYNC 3 este disponibila numai cu iPhone 5/Android 5.0 (Lollipop) sau versiuni superioare. Unele functii SYNC 3 necesita o conexiune de date, asadar se vor aplica tarifele pentru date mobile.

Reducerea impactului vantului lateral

1205127877176

Ajuta soferul sa mentina vehiculul pe banda de deplasare in conditii de vant puternic si in rafale, folosind sistemul de control electronic al stabilitatii pentru a detecta momentul in care vehiculul este afectat de vantul lateral.

O baza solida pentru conversie

1205127879274

Pe durata intregului proces de dezvoltare, am colaborat indeaproape cu reprezentantii industriei constructoare de caroserii pentru a ne asigura ca toate tipurile standard de caroserie si majoritatea solutiilor particularizate pot fi montate usor si eficient, cu putine modificari sau chiar fara niciun fel de modificare. Cu lonjeroane joase, puncte de montare a caroseriei integrate si constructie solida a cadrului din otel cu rezistenta ridicata, autosasiul cu cabina Transit ofera o baza puternica si fiabila pentru orice conversie.

Caracteristici ale sasiului

1205127871266

     •  Sasiul plat si rezistent permite montarea unei game largi de conversii
     •  Patru optiuni de masa bruta a vehiculului, de la 3.100 kg la 4.700 kg
     •  Versiunea 350HD (pentru regim de lucru dificil) e destinata operatorilor care necesita o flexibilitate mai mare a capacitatii de incarcare, de pana la 7.000 kg masa bruta a vehiculului
     •  Ampatamentul si dimensiunile consolei spate sunt potrivite pentru dimensiuni standard si non-standard ale caroseriei
     •  Oglinzile laterale cu latime standard pot fi montate pe caroserii cu dimensiuni de pana la 2.170 mm. Oglinzile laterale late sunt disponibile pentru caroserii cu dimensiunea maxima legala de pana la 2.438 mm.
     •  Cadru robust din otel presat, cu rezistenta ridicata la deformare si sectiune "in omega" inversata si inchisa (sectiune "in omega" dubla pentru modelele 350 HD si 470)
     •  Puncte de montare a caroseriei integrate si console spate cu montaj cu bolturi, unde este cazul
     •  Bara de inchidere fixata cu suruburi permite particularizarea lungimii sasiului fara a fi necesare operatii de sudura
     •  Ca dotare standard, suspensii cu un centru de greutate ridicat, pentru a fi compatibile cu caroseriile mari
     •  Conexiuni electrice pentru iluminare exterioara suplimentara, unde este cazul
     •  Teava de esapament laterala